Het optimale binnenklimaat voor uw bedrijf, horecazaak of commercieel gebouw!

Een aangenaam binnenklimaat tijdens de heetste zomers en de koudste winters voor uw kantoor, horecazaak of andere commerciële ruimtes is dezer dagen eerder norm dan uitzondering. Een gezond en aangenaam binnenklimaat zorgt voor een betere werkomgeving voor werknemers met een hogere productiviteit als gevolg.

Onze warmtepompen van Hisense brengen uw commerciële ruimte op de perfecte temperatuur en zuiveren de lucht op een energiezuinige manier.

Hoe creëert u de ideale werkomgeving

De juiste temperatuur op kantoor kan voorkomen dat werknemers verschillende klachten krijgen zoals hoofdpijn, duizeligheid of zich suf voelen. De ideale temperatuur ligt ergens tussen 18 en 21 graden. Door elk kantoor te voorzien van een aparte binnenunit kan ieder kantoor haar eigen temperatuur bepalen. Zo kan iedereen voor zichzelf uitmaken welke temperatuur het beste werkt.

Niet alleen temperatuur is belangrijk maar ook continue zuivering van de lucht is een belangrijke factor voor ziekteverspreiding zoveel mogelijk te voorkomen. De Ion Generator zorgt voor een efficiënte zuivering en eliminatie meer dan 90% van de bacteriën, virussen en schimmels. Het verbetert de luchtkwaliteit door negatieve zuurstofionen te verhogen.

Daarnaast zijn onze airco units zijn standaard voorzien filters: ePM2,5 en een antibacteriële filter. Deze filteren 4 tot 6 keer per uur zodat uiteindelijk geen vuiltje overblijft en alleen een gezond binnenklimaat overblijft.

 

Bovendien zijn vele van onze unit uitgerust met extra zuiverde opties. De X-Fan bv laat de ventilator na het stopzetten nog even nadraaien en verwijdert alle condens in het toestel zodat geen schimmels of bacterien kunnen achterblijven.


De Voordelen van een Degelijke Koeling

Koelen door middel van een lucht/lucht of Lucht/water Airco of Warmptepomp heeft een aantal belangrijke voordelen:

Energiezuinige en Duurzame oplossing:
ERP Label tot A+++
Seizoen multiple in energie (SEER en SCOP)

Comfortabel binnenklimaat:
Geen lawaai of tocht
Zonale of algemene werking

Gezonde binnenlucht
Continue filtering
Automatische reiniging binnen unit

Design opties naar wens
Verschillende opties binnenunit
Zichtbaar of ontzichtbaar

 

 

Design Opties naar wens

Het design van uw installatie bepaalt uiteraard ook uw gevoel in huis en is belangrijk om over na te denken. Daarom zijn er ook vele opties mogelijk. Zichtbare oplossing zijn er in verschillende Hoog-aan-de-wand units maar er zijn ook lage vloermodellen die in een nis onder een vensterbank passen. Bij iets grotere werken kan er ook opteert worden voor onzichtbare oplossingen: units weggewerkt in plafond, kelder of zolder.

Laat ons u bijstaan in de keuze van een juiste installatie zodat u niet alleen gezond maar ook een aangenaam binnenklimaat kan bekomen. 

Wandmodellen zijn nog steeds de meest voorkomende oplossing. Ze zijn compact en eenvoudig te installeren. Er zijn ook meerdere designopties beschikbaar en passen in ieder interieur

Vloermodellen zijn klein en kunnen onder een vensterbank of in een nis geplaatst worden. De lucht wordt naar boven geblazen waardoor geen tocht voelbaar hoeft te zijn.

Onzichtbare modellen (kanaalunits) kunnen weggewerkt worden op een zolder, in de kelder of een vals plafond. Meestal is alleen een uitblaasrooster zichtbaar, maar zelfs deze kan weggewerkt worden.

 

 

Welk type buitenunit neemt u best?

Met een multisplit airco kan je meerdere kantoren koelen met maar 1 buitenunit. Tot 5 binnenunit kunnen op 1 buitenunit bovendien is het mogelijk verschillende binnenunits in stijl en grootte te combineren. Zo kan je elke kamer koelen met de meest geschikte binnenunit en ook individueel bedienen.


Energiezuininge en Duurzame oplossing

Een Airconditioning/warmtepomp wordt nog steeds aanzien als een duurzame en energiezuinige oplossing. Zo blijkt uit aan de officiële ERP labels. Basismodellen hebben meestal een energielabel A+. maar de betere systemen hebben A++ of zelfs A+++.

Let ook zeker op de seizoensrendement van de verschillende toestellen via de SEER (voor Koeling) en de SCOP (voor Verwarming) deze geeft een duidelijk beeld van de efficiëntie. Bv een SCOP 5,1 geeft aan dat bij een verbruik van 1kW Elektriciteit, je 5,1 kW warmte krijgt (de SEER geeft een gelijkaardig beeld voor de koeling). Deze multiple aan Energie is immers niet aanwezig bij traditionele verwarmingstechnieken