Ons bedrijf

T-Green is leverancier van energiezuinige Airco's Warmtepompen en totaaloplossing voor de verwarming, koeling, ventilatie en warmwatervoorzieningen van uw huis of onderneming.

Naast leverancier van hebben wij ook een sterke studiedienst die met u mee denkt en ontwerpt naar de juiste installatieconcepten. Het doel is binnen het vooropgestelde budget een efficiënte, comfortabele en gezonde installatie samen te stellen. Bouwheren begeleiden wij in hun keuze en brengen hen in contact met onze goed opgeleide installateurs en dealers.

 

1. Een Gezond en Aangenaam Klimaat!

Elk bedrijf heeft een doel nodig om zichter te scharen en zich in vast bijten. Een doel krachtig genoeg om te inspireren zowel voor T-Green als naar de buitenwereld. Voor ons is dit het creëren van een gezond maar ook aangenaam klimaat voor iedereen! We ademen meer dan we eten of drinken en zonder lucht kunnen we uiteraard niet lang. Graag werken we samen met onze klanten aan een gezond, veilig en aangenaam klimaat. Adem gezond voor en lang leven!


 

2. Kwaliteitsvolle producten!

Kwaliteit heb je nu eenmaal nodig voor een duurzame maatschappij! T-Green selecteert en levert enkel en alleen kwaliteitsproducten. Wij analyseren dagelijks de evoluties op de markt. Duurzaamheid staat bij hoog in het vaandel en zodat niemand teveel onderhoud of herstellingen laat uitvoeren. Onze producten moeten gewoon werken waarvoor ze gemaakt zijn!


 

3. Een realistische kijk!

Als bedrijf en als individu houden we graag een realistische kijk op onszelf en rondom ons. Met voldoende zelfkritiek en door zichzelf elke dag terug in vraag te stellen kan je alleen maar evolueren naar een goede kwaliteitsvolle dienstverlening in alle eerlijkheid en vakmanschap.


 

4. Een forse Beweging Vooruit!

Vooruitgang is noodzakelijk voor elk bedrijf, anders verliest het langzaam maar zeker zijn bestaanrecht. Maar als we iets doen, doen we dit uiteraard graag goed. We willen dat onze klanten steeds versteld blijven van onze producten en diensten. Geprikt om steeds sneller vooruit te gaan en iedereen mee te nemen! Klein beginnen om iedereen te inspireren.


 

5. Plezier in ons werk!

Last but not least, deze is waarschijnlijk de belangrijkste. We werken met mensen voor mensen, en we doen dit op een goede en aangename manier. T-Green investeert in zijn werknemers en zorgt voor doelgerichte permanente opleidingen waardoor zij veelzijdiger worden en efficiënter kunnen ingezet worden binnen het bedrijf. Op deze manier willen wij ook plezier creeren voor onze klanten: een gezond aangenaam klimaat met een leuke ervaring!