Ontdek de Hisense Hi-Therma warmtepompen

De Hisense lucht-water warmtepompen zijn geschikt voor het verwarmen en koelen van woningen, kantoorgebouwen, horeca en andere commerciële gebouwen. De warmtepompen kunnen gekoppeld worden aan vloerverwarming, radiatoren en ventilatorconvectoren.

Daarnaast staan ze in voor de productie van sanitair warm water. Via diverse opstellingen wordt het perfect binnenklimaat gecreëerd op duurzame wijze.

De Voordelen van een Degelijke Warmtepomp

Verwarmen of Koelen door middel van Lucht/water Warmptepomp heeft een aantal belangrijke voordelen:

Energiezuinige en Duurzame oplossing:
ERP Label tot A+++
Seizoen multiple in energie (SEER en SCOP)

Comfortabel binnenklimaat:
Zonale of algemene werking

Dure Oplossingen
Groen energie
Warmterecuperatie in het sanitaire warm water

Design opties naar wens
Verschillende opties verwarmingselementen
Vloerverwarming, radiatoren, ventilo-convectorenVerschillende configuratie zijn mogelijk!

Iedere woning heeft zijn eigen behoeften en design en om hieraan optimaat te voldoende, hebben we onze warmtepompen ook beschikbaar in verschillende versies uitgewerkt. 

Laat ons u bijstaan in de keuze van een juiste installatie zodat u niet alleen gezond maar ook een aangenaam binnenklimaat kan bekomen. 

Monobloc: Dit systeem vereenvoudigt de installatie omdat het uit slechts één buitenunit bestaat zonder binnenunit. Het kan worden gekoppeld aan vloerverwarming, radiatoren, ventilatorconvectoren en het is mogelijk om SWW te genereren als een opslagtank wordt toegevoegd.

All-In-One: De All-in-One versie bestaat uit drie delen: de buitenunit, de hydraulische module en de SWW 200L tank, de laatste twee vormen de binnenunit. Het formaat van de All-In-One maakt het ideaal voor kleine ruimtes die zeer compacte elementen nodig hebben. 

SplitDe split-versie is de tegenhanger van de eendelige versie in 2 elementen: de productie-eenheid is buiten, de hydraulische module binnen. De gesplitste versie wordt gekozen wanneer de beschikbare ruimte in de kamer beperkt is en het boilervat ergens anders moet worden geplaatst. Als een buffertank of SWW-tank nodig is, kan deze immers onafhankelijk worden geïnstalleerd en weggewerkt worden op een bv zolder, in de kelder of een vals plafond.Energiezuininge en Duurzame oplossing

Een Airconditioning/warmtepomp wordt nog steeds aanzien als een duurzame en energiezuinige oplossing. Zo blijkt uit aan de officiële ERP labels. Basismodellen hebben meestal een energielabel A+. maar de betere systemen hebben A++ of zelfs A+++.

Let ook zeker op de seizoensrendement van de verschillende toestellen via de SEER (voor Koeling) en de SCOP (voor Verwarming) deze geeft een duidelijk beeld van de efficiëntie. Bv een SCOP 5,1 geeft aan dat bij een verbruik van 1kW Elektriciteit, je 5,1 kW warmte krijgt (de SEER geeft een gelijkaardig beeld voor de koeling). Deze multiple aan Energie is immers niet aanwezig bij traditionele verwarmingstechnieken