Klimatisatie oplossingen voor grote projecten!

wij helpen u graag verder voor aangepaste en individueel oplossing voor uw Project!

Grote projecten voor een individuele oplossing die rekening houdt met eisen van het gebouw, de architect, het studiebureau, de eigenaars en de gebruikers! Niet mals dus. Graag daarom zeker ons advies zodat wij u met raad en daad kunnen bestaan.

Onze producten zijn ieder gemaakt om een aangenaam en gezond klimaat te creëren! De kwaliteit zie je altijd in de afwerkingsgraad, prestaties en details van onze producten!

De Voordelen van een Degelijke Koeling

Koelen door middel van een lucht/lucht of Lucht/water Airco of Warmptepomp heeft een aantal belangrijke voordelen:

Energiezuinige en Duurzame oplossing:
ERP Label tot A+++
Seizoen multiple in energie (SEER en SCOP)

Comfortabel binnenklimaat:
Geen lawaai of tocht
Zonale of algemene werking

Gezonde binnenlucht
Continue filtering
Automatische reiniging binnen unit

Design opties naar wens
Verschillende opties binnenunit
Zichtbaar of ontzichtbaar

 

Welk type buitenunit neemt u best?

Welke en hoeveel ruimtes u wil koelen is een belangrijke eerste stap in de product keuze. Maar even belangrijk is de keuze of je al dan niet met warmteterugwinning wil werken.  

GMV Buitenunit: Onze Buitenunits kunnen tot 100 kamers bedienen met maar 1 buitenunit. Zo kan je elke kamer koelen of verwarmen met de meest geschikte binnenunit en ook individueel bedienen.

GMV Heat Recovery: De Heat Recovery-serie combineert warmteterugwinningstechnologie met de uitstekende eigenschappen van het standaard GMV-assortiment: DC-invertertechnologie, nauwkeurige vermogensregeling, gebalanceerde koudemiddelregeling, oliebalanceringstechnologie met hogedrukkamer, ... Het 3tubes systeem maakt bovendien verschillende modi tegelijk mogelijk, afhankelijk van de wensen in iedere kamer. De aan de ene kant onttrokken warmte wordt aan de andere kant hergebruikt, vice versa in koude, wat een aanzienlijke energiebesparing mogelijk maakt.Design Opties naar wens

Het design van uw installatie bepaalt uiteraard ook uw gevoel in huis en is belangrijk om over na te denken. Daarom zijn er ook vele opties mogelijk. Zichtbare oplossing zijn er in verschillende Hoog-aan-de-wand units maar er zijn ook lage vloermodellen die in een nis onder een vensterbank passen. Bij iets grotere werken kan er ook opteert worden voor onzichtbare oplossingen: units weggewerkt in plafond, kelder of zolder.

Laat ons u bijstaan in de keuze van een juiste installatie zodat u niet alleen gezond maar ook een aangenaam binnenklimaat kan bekomen. 

Wandmodellen zijn nog steeds de meest voorkomende oplossing. Ze zijn compact en eenvoudig te installeren. Er zijn ook meerdere designopties beschikbaar en passen in ieder interieur

Vloermodellen zijn klein en kunnen onder een vensterbank of in een nis geplaatst worden. De lucht wordt naar boven geblazen waardoor geen tocht voelbaar hoeft te zijn.

Onzichtbare modellen (kanaalunits) kunnen weggewerkt worden op een zolder, in de kelder of een vals plafond. Meestal is alleen een uitblaasrooster zichtbaar, maar zelfs deze kan weggewerkt worden.

 

 

Energiezuininge en Duurzame oplossing

Een Airconditioning/warmtepomp wordt nog steeds aanzien als een duurzame en energiezuinige oplossing. Zo blijkt uit aan de officiële ERP labels. Basismodellen hebben meestal een energielabel A+. maar de betere systemen hebben A++ of zelfs A+++.

Let ook zeker op de seizoensrendement van de verschillende toestellen via de SEER (voor Koeling) en de SCOP (voor Verwarming) deze geeft een duidelijk beeld van de efficiëntie. Bv een SCOP 5,1 geeft aan dat bij een verbruik van 1kW Elektriciteit, je 5,1 kW warmte krijgt (de SEER geeft een gelijkaardig beeld voor de koeling). Deze multiple aan Energie is immers niet aanwezig bij traditionele verwarmingstechnieken


 

Comfortabel Binnenklimaat

Behaaglijk wonen en werken begint met een aangename leefomgeving waarin u zelf de regie hebt. U bepaalt de gewenste temperatuur in huis wilt hebben maar ook waar en wanneer. We behandelen rechtstreeks het klimaat in uw woning en verdelen de lucht gelijkmatig in de ruimte. Dit gebruikt zonder lawaai of tocht.

Sneller kan niet! U verhoogt de thermostaat, enkele minuten later voelt u al de verwarming of koeling al werken. U hoeft ook niet heel de woning te verwarmen of koelen. Verwarm of koel enkel daar waar nodig (zonaal of per ruimte). Comfortabel gaat zo ook hand in hand met een laag energieverbruik.